Vorige | Volgende

Oostkade 5 Ouderkerk aan den IJssel

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Aan de Oostkade te Ouderkerk hebben wij op een prachtige plek nog één mooie grote bouwkavel in de verkoop.
Tot voor kort hadden wij op deze locatie nog twee andere bouwpercelen en een stuk weiland van zo'n 5900 m2 in de verkoop. Voor deze percelen is inmiddels een koper gevonden.

U wordt hier nog omringd door het mooie polderlandschap en kunt hier meebewegen met de seizoenen. Het perceel bevindt zich nabij de kern van de Lageweg. Lageweg is een buurtschap in de gemeente Krimpenerwaard midden in het groende hart, dicht bij de Randstad. Het centrum van Gouda ligt dichtbij en alle dagelijkse voorzieningen zijn aanwezig in de dorpen Gouderak en Ouderkerk.

Het perceel heeft een oppervlakte van 1319 m2 . Het bouwvlak van het perceel bedraagt 144m2. De inhoud van de te bouwen woning bedraagt incl. erfbebouwing en exclusief ondergrondse bebouwing ten hoogste 650m3. Voorwaarden en bouwregels zijn via ons kantoor op te vragen. De koopsom is kosten koper. Bestrating van de Oostkade ter plaatse gebeurd na de bouw van de woning en voor rekening verkoper.

Projectnotaris : Lint Notarissen te Lekkerkerk

Spreekt de bovengenoemde omschrijving u aan, dan adviseren wij u een bezichtiging. De bijgevoegde foto's geven u alvast een zeer goede impressie van de locatie. Graag leiden wij u ter plaatse rond en praten u uitgebreid bij over alle mogelijkheden.

Kadastraal
De bij dit bouwplan betrokken kadastrale percelen zijn, Gemeente Ouderkerk Sectie A 4146, 4172, 4147, 4145 alsmede A 3743. Het laatstgenoemde perceel betreft het genoemde perceel agrarische grond. Het nog te verkopen perceel van 1319 m2 ligt binnen kadastraal perceel A. 4172

Verdere informatie:
Van der Velden Makelaardij
Ouderkerk aan den IJssel
vanderveldenmakelaardij.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten / oppervlakten zijn indicatief.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.
Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1319 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ouderkerk
Sectie
A
Perceel
4172
Oppervlakte
1319 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Oostkade 5 Ouderkerk aan den IJssel

naar Oostkade 5 Ouderkerk aan den IJssel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • Funda
  • NWWI