Laatste aanbod
Van der Velden MakelaardijEven voorstellen

Van der Velden Makelaardij is een zeer actieve makelaar in Ouderkerk aan den IJssel. De onderneming is opgericht door Arjan van der Velden. Van der Velden Makelaardij staat in de regio Krimpenerwaard bekend als een All Round financieel dienstverlener met een zeer goede staat van dienst. Met veel relaties is in een vroeg stadium contact over de financiële mogelijkheden inzake aan - of verkoop van onroerend goed. Veel relaties stellen het bijzonder op prijs dat wij hen actief kunnen begeleiden bij de aan - of verkoop van hun woning.

Kiezen voor Van der Velden Makelaardij betekent kiezen voor een sterke klant- en servicegerichte benadering. Dit met scherpe tarieven voor dienstverlening bij verkoop, aankoop, taxaties en waardebepalingen. Onze opdrachtgevers zijn de ambassadeurs van onze onderneming. Wij zullen er alles aan doen om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen. Voor een verdere introductie en onze manier van werken verwijzen wij u graag naar de buttons aan- en verkoop en recensies.
Van der Velden MakelaardijVan der Velden

Van der Velden Makelaardij heeft tevreden opdrachtgevers. De mooie beoordelingen geven ons veel voldoening in ons werk. Graag delen we de recensies met u.

 

 

Recensies

Van der Velden MakelaardijGratis zoekservice

Uw droomwoning nog niet in ons aanbod gevonden en u wilt op de hoogte blijven van het actuele aanbod?

Met het invullen van onze zoekopdracht houden wij u op de hoogte.

Dit is helemaal vrijblijvend!

Gratis inschrijven

Van der Velden MakelaardijTaxaties

Heeft u een taxatierapport nodig voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek?

Van der Velden Makelaardij regelt dit snel en goed.

Meer informatie

Direct aanvragen

  • Funda
  • NWWI